søndag den 8. februar 2015

Semidried tomater

De er er lidt tidskrævende, hvert fald i ovnen, men jeg synes at de er det hele værd! Jeg bruger dem som tilbehør til aftensmaden eller tilbehør i min salat.

Du skal bruge

2 pakker cherry tomater (det er vigtigt at de er modne)
2/3 dl olie, sådan cirka
En håndfuld hakket frisk timian, purløg, basilikum og/eller rosmarin (du bestemmer selv hvilke krydderier og hvor mange du kommer i)
1 spsk balsamico
2 tsk salt
Lidt peber

Skær tomaterne i kvarte og kom dem på en bageplade med bagepapir. Bland olien med krydderier og hæld det over tomaterne. Kom dem i ovnen 4-6 timer på 100 grader. Hæld dem i et rent glas med låg. De kan - hvis de ikke er spist inden - holde sig 1-2 uger.





Har du en rest af dem, som du ikke ved hvad du skal bruge til, så kom dem i dine pizzasnegle. Det er virkeligt lækkert og smagfuldt. 

2 kommentarer:

  1. Homemade semidried tomater.... uha det ser da bare super lækkert ud :o) Enkelt og nemt!

    SvarSlet
  2. Mange tak, Lars. Det er også nemt og det er jo det der er det fantastiske :-)

    SvarSlet